Ukupno 70 polaznika završilo je naš inovativni program “Drogerist”

Ponosni smo na 3. generaciju polaznika koji su uspješno završili program i dobili uvjerenje “Specijalist/ica prodaje u drogeriji”

Ukupno 70 polaznika završilo je naš inovativni program "Drogerist"

Od lipnja do listopada ove godine dvadesetak polaznika pohađalo je i nedavno uspješno završilo edukaciju “Drogerist”, edukaciju koju smo prije gotovo dvije godine pokrenuli u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i drogerie marktom.

Tijekom 188 nastavnih sati polaznici su imali priliku upoznati se sa svim detaljima i specifičnostima asortimana drogerija, poslovnim procesima, osnovama marketinga, prodaje i poslovne komunikacije. Svi polaznici demonstrirali su naučeno znanje tijekom praktičnog djela nastave koji se provodio u prodavaonicama dm-a uz mentorsku podršku stručnih djelatnika dm-a. 

Program “Drogerist” je prva edukacija takvog oblika u Hrvatskoj; napravljena kao optimalan spoj teorijskog i praktičnog djela nastave, s težištem na završnoj praksi, a cilj je ponuditi adekvatan edukacijski program za potencijalne zaposlenike drogerija, prodavaonica zdrave hrane i prirodne kozmetike. S druge strane, program omogućuje stjecanje praktičnog, stručnog i u praksi uvježbanog znanja koje završeni polaznici mogu odmah demonstrirati poslodavcu, primijeniti u radu i time povećati svoju konkurentnost na tržištu rada.

povezani članci