Otkrij mogućnosti – Duplicate – [#1756]

Projekt O2

„Obrazovanjem do održivosti“ – Znanje je dar koji nikada ne gubi svoju vrijednost. Odaberi edukaciju i pokreni promjenu!

Obrazovanje je most prema boljem životu, alat za osnaživanje ljudi i osnovni gradivni blok za razvoj.

Kofi Annan

O PROJEKTU

Što je projekt O2?

Projekt O2 pokrenuli smo kako edukacije na kojima smo radili u sklopu EU projekata ne bi završile u ropotarnici povijesti. Znanje koje smo marljivo ugrađivali u obrazovne materijale i aplikacije, projektom O2 besplatno pružamo svim zainteresiranim polaznicima.

Kome je namijenjen?

Projekt O2 usmjeren je prema svima kojima se teme i ishodi ponuđenih edukacija čine zanimljivijima. Prvenstveno je usmjeren predavačima, nastavnicima i voditeljima projekata koji imaju svrhu educiranja. S obzirom na to da se ponuda edukacija kontinuirano povećava, ciljna publika projekta postaje sve raznovrsnija.

Što možete očekivati od edukacija projekta O2?

Svaka ponuđena edukacija ima jasno istaknute specifične ishode. Od edukacija možete očekivati dublje razumijevanje područja koja se obrađuju te sukladno tome i razvijanje konkretnih kompetencija.

Kako pristupiti edukativnim resursima?

Edukativni resursi razvijeni u sklopu EU projekata nalaze se na MOOC (massive open online course) platformama svakog projekta. U videu na poveznici možete vidjeti što sve jedna MOOC platforma može obuhvaćati. Iako će se platforme i edukativni sadržaj koji sadrže razlikovati od projekta do projekta, u priloženom videu možete vidjeti kako jedna od platformi funkcionira te će Vam to pomoći u korištenju ostalih platformi i edukativnih resursa.

EDUKACIJE

FINANCIJSKA PISMENOST

DRUŠTVENE VJEŠTINE

STEM PODRUČJE

PODUZETNIŠTVO

TREBAŠ POMOĆ?

Ako imaš pitanje, slobodno nas nazovi na telefon 01 4553 020 ili pošalji e-mail na info@callidus.hr.

O(dva)ŽI SE!

Što je kampanja O(dva)ži se?

O(dva)ži se je edukativna kampanja koja u cilju kvalitetnijeg razvoja civilnog društva želi u O2 projekt intenzivnije uključiti udruge i obrazovne institucije i to na dva načina:

a) Voditeljima udruga i predavačima predstaviti korisnost O2 edukacija

b) Besplatnim edukacijama upoznati članove udruga i obrazovnih institucija s temama koje se obrađuju u O2 edukacijama i osvijestiti ih o važnostima cjeloživotnog obrazovanja.

Zašto smo je pokrenuli?

S obzirom na to da više od desetljeća potičemo i motiviramo pojedince na cjeloživotno usavršavanje, osjećamo odgovornost iskoristiti svoje kompetencije i znanje kako bismo brinuli o održavanju zadovoljavajuće edukativne razine civilnog društva, posebno ranjivih skupina.

Koji je cilj kampanje?

Cilj kampanje O(dva)ži se je osvještavanje važnosti i korisnosti cjeloživotnog obrazovanja kroz edukacije projekta O2 te poticanje građana na početak nove obrazovne avanture kojom će razviti svoje kompetencije, proširiti znanje i ostvariti svoj puni potencijal.

NOVOSTI

U sklopu “Eco-system mapping” radionice koja se održala 26. travnja u parku Maksimir, učenici nekoliko srednjih škola iz Zagreba dali su svoje …

S ponosom želimo podijeliti sjajne vijesti o nedavno završenoj Ljetnoj školi u Sisku, koja je okupila 50 predanih odgojno-obrazovnih djelatnika iz 5 …

Hrvatska narodna banka (HNB) i Hrvatska agencija nadzora financijskih usluga (HANFA) i ove su godine proveli istraživanje o financijskoj pismenosti u HR …

Od 15. svibnja do 9. lipnja, održan je niz jednodnevnih edukacija za 35 nastavnika iz 5 različitih škola Od 15. svibnja do …