Upiši naše edukacije uz popust do čak 100%!

vaucer

Zanima te kako iskoristiti popust i do 100% na naše edukacije? Donosimo upute kako u nekoliko koraka i ti možeš iskoristiti pravo na besplatnu edukaciju!

Što je vaučer?
Vaučer je dokument koji izdaje HZZ i pomoću kojeg ostvaruješ pravo na sniženu cijenu edukacije ili potpuno besplatan upis. To znači da naše edukacije možeš pohađati uz popust do čak 100%!

Imam li pravo na vaučer?
Pravo na vaučer imaš neovisno o tome jesi li zaposlen ili nezaposlen. Bitno je da imaš više od 15 godina te da trenutno nisi upisan u školu ili fakultet (i ne primaš mirovinu).

Kako mogu doći do vaučera?

  1. Otiđi na našu stranicu i provjeri koja te edukacija najviše zanima. Mnoge naše edukacije dostupne su svima iz cijele Hrvatske putem on-line nastave. Više o svakoj edukaciji saznaj klikom na željenu edukaciju u nastavku ovog teksta. 
  2. Kad odabereš edukaciju koja te zanima, dovoljno je ispuniti kontakt-obrazac na našem webu. Primjerice, ako te zanima besplatno pohađanje edukacije o 3D modeliranju, obrazac za tu edukaciju nalazi se ovdje. Po poslanom obrascu, nakon dan ili dva na e-mail ti šaljemo informativnu ponudu.
  3. S našom ponudom otiđi na stranicu HZZ-a, ovdje ćeš naći detaljne upute.

Još malo i na korak si do besplatne edukacije! Sad te čeka online prijava na HZZ-u:

  1. Prijavi se u evidenciju HZZ-a (to moraš napraviti neovisno o tome jesi li zaposlen ili ne). Prijavu je moguće napraviti i elektronski, ovdje je opisano kako.
  2. Prijavi se na https://burzarada.hzz.hr 
  3. Putem portala e-Građani prijavi se na https://mojvaucer.hzz.hr/login 
  4. Ostani u kontaktu sa svojim savjetnikom i pričekaj odobrenje svog vaučera!

Za detaljnije informacije o našim besplatnim edukacijama i vaučerima možeš nas kontaktirati na broj 01 556 5772 ili e-mail info@ustanovacallidus.

Prijavnica