Obrazovali smo buduće trenere Tehničke akademije

U sklopu ADA projekta vrijednog gotovo milijun eura, u Nišu smo tijekom prošlog tjedna održali edukacije za buduće trenere Tehničke akademije

Obrazovali smo buduće trenere Tehničke akademije

U sklopu ADA projekta vrijednog gotovo milijun eura, u Nišu smo tijekom prošlog tjedna održali edukacije za buduće trenere koji će biti angažirani u sljedećoj fazi projekta  „Tehnička akademija za automobilski sektor u Srbiji“. Obrazovani predavači provodit će iduću fazu projekta – provedba pilot edukacije sukladno izrađenim kurikulumu Suvremene mašine i Kontrola kvalitete.Ovim korakom bliže smo razvoju edukacijskog centra koji će obučavavati i usavršavati kadar za potrebe razvoja automobilske industrije u Srbiji. Rezultat Akademije bit će educirani kadar čija će znanja i vještine biti odmah upotrebljive na radnim mjestima u automobilskoj industriji. Time se skraćuje potrebno vrijeme i troškovi prilikom zapošljavanja radne snage i potiču investicije koje u velikoj mjeri ovise o kvalificiranim kadrovima.

U sklopu pilot edukacije educirat će se ukupno 200 ljudi iz Srbije, a trening je baziran s naglaskom na stjecanju primjenjivih kompetencija, ishoda učenja, te pripremi nastave za rad na vježbama kao i na kombiniranom poučavanju i poučavanju odraslih. Ovim treningom svi polaznici (budući predavači) dobili su neophodna navedena znanja koja će uvelike utjecati na provođenje planirane edukacije, a Callidus obrazovanje prepoznat je kao društveno odgovoran partner koji već duži niz godina, zajedno s velikom mrežom inozemnih partnera i eksperata, sudjeluje u brojnim obrazovnim projektima i aktivno radi na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

povezani članci