Naša ekspertiza u obrazovanju prepoznata je internacionalno

Tvrtke diljem Europe prepoznale su Callidus kao partnera s ekspertizom u obrazovnim programima primjenjivim u brojnim industrijama.

Naša ekspertiza u obrazovanju prepoznata je internacionalno

Tvrtke diljem Europe prepoznaju potrebu ulaganja u edukacije i važnost stjecanja primjenjivog znanja. Upravo u pružanju primjenjivog i praktičnog znanja, brojne tvrtke prepoznale su Callidus kao partnera s potrebnom ekspertizom.

Do sada smo pomagali našim partnerima u području gradnje, automobilske industrije, gastronomije, financija, medicine, naprednih 3D tehnologija ali i kroz stjecanje bitnih mekih vještina (soft skills) – procesno upravljanje, osobni razvoj, poslovnog upravljanje i dr. Naši brojni dosadašnji uspješno realizirani međunarodni projekti, dokaz su da aktivno pratimo svjetske trendove u obrazovanju i neprestano unaprijeđujemo razvoj novih tehnologija, programa i struka.  

Nakon suradnje na Tehničkoj akademiji za automobilsku industriju u Srbiji (ADA TechAK), novi primjer međunarodne suradnje je ADA projekt (Austrian Development Agency) Wind Power Plant Maintenance Training (RENEWAC) kroz koji stvaramo kurikulum i nastavni sadržaj za tehničare održavanja vjetro elektrana. Cilj programa je pružanje sveobuhvatnog programa za tehničare; modularnog programa koji će razviti profesionalne vještine, povećati učinkovitost rada u održavanju vjetro elektrana i pružiti certifikat kao dokaz stečenog znanja i zadovoljenih visokih industrijskih standarda (IEC 61400 i IEC 17024).

Nakon završenog programa, svi tehničari steći će osnovno znanje o radu vjetro elektrana, praktično znanje o održavanju vjetro elektrana i specifično tehničko znanje potrebno za uspješnije i učinkovitije obavljanje instalacijskih radova, rutinskih popravaka, puštanja u pogon i održavanja.

Više o ovom programu možete saznati na: http://renewac.com

povezani članci