Erasmus+ edukacija: Upoznajte digitalne medije

U sklopu Erasmus + DIME projekta želimo Vas pozvati na dvodnevnu edukaciju digitalnih medija koja će se održati 10. i 13.05. od 10:00 do 13:00 sati

Erasmus+ edukacija: Upoznajte digitalne medije

Željni ste novih vještina koje će vam pomoći da se istaknete na tržištu rada? Jeste li znali da sve više poslodavaca traži od vas da se u što kraćem roku i na inovativan način predstavite? Jeste li svjesni svojih najjačih kvaliteta? Postoji mnogo načina na koji ih možete predstaviti svom budućem poslodavcu!

U sklopu Erasmus + DIME projekta želimo Vas pozvati na dvodnevnu edukaciju digitalnih medija koja će se održati 10. i 13.05. u terminu od 10:00 do 13:00 sati, a na kojoj ćemo Vam pomoći izraditi vaš kratki video koji Vam može uvelike pomoći u postizanju Vaših ciljeva. Edukacija je namijenjena za mlade između 15 i 29 godina, a održat će se u prostoru Centra za mlade grada Zagreba u Gajevoj 2. Navedenu obuku predstavit će vam tim iz Callidusa – Ustanove za obrazovanje odraslih, a svoje mjesto na edukaciji moguće je rezervirati putem sljedećeg obrasca za prijavu.

Callidus je Ustanova za obrazovanje odraslih koja brojnim obrazovnim programima uspješno pomaže pri smanjenju problema nezaposlenosti. Programi obuhvaćaju sudjelovanje u grupnim radionicama, diskusije i konzultacije te samostalni rad od kuće putem učenja na daljinu. Callidus se uspješno bavi i realizacijom mnogobrojnih EU projekata kojima je cilj osnaživanje kompetencija mladih nezaposlenih osoba. Ustanova aktivno prati svjetske trendove u obrazovanju i neprestano unaprjeđuje razvoj novih tehnologija, programa i struka.

  • Vjeran Debić je prvostupnik poslovne ekonomije smjera financijski management te radi kao projektni asistent u Callidusu – Ustanovi za obrazovanje odraslih. U sklopu projekta DIME prošao je obuku za edukatora mladih odraslih osoba te tako stekao certifikat za nadolazeću aktivnost.
  • Gordana Marković je voditeljica obrazovnih programa u Callidus – Ustanovi za obrazovanje odraslih. Magistra je pedagogije i povijesti umjetnosti, glazbenica i u slobodno vrijeme bavi se fotografijom. Sudjelovala je i kao projektni asistent na ESF I ERASMUS+ projektima.
  • Zrinka Kunić diplomirana je novinarka, a radi kao freelance PR-ovka s mnogim bendovima i festivalima. Iza nje je rad u izdavačkoj kući Dallas Records, glavnouredničke pozicije na portalima Muzika.hr i Ziher.hr, kao i brojni projekti na području band menadžmenta, društvenih mreža, content writinga i copywritinga. U stanju je probuditi se usred noći i napisati smislenu rečenicu. Veselimo se susretu s Vama!

povezani članci