Novo ruho Callidusa na internetu

Nova stranica omogućava lakšu navigaciju, bolju preglednost, omogućava punu funckionalnost neovisno o uređaju, te je dostupna i na engleskom jeziku.

Novo ruho Callidusa na internetu

Kao što vidite, napravili smo novu web stranicu! Odavno smo prepoznali da moramo raditi edukacije namijenjene modernim potrebama novog tržišta rada i pružati edukativne programe namijenjene realnim potrebama tržišta rada. Iz istog razloga odlučili smo napraviti novi izgled za naše web stranice i proširiti sadržaj.

Cilj nam je bio da budemo još dostupniji, jasniji i brži u davanju preciznih informacija tko smo, što radimo, gdje smo i što planiramo. Nova stranica je brza, responzivna i funkcionalna, te je pregledna i na mobilnim uređajima. Radi jačanja suradnje s inozemnim partnerima i s ciljem bolje diseminacije naših međunarodnih projekata, odlučili smo proširiti stranicu i na engleskom jeziku.

Ovdje možete brzo pronaći sve osnovne informacije o nama kao Ustanovi, ali i redovno ažurirane novosti i događanja. Uzmite nekoliko minuta i provjerite što je novo. Također, ako nas već ne pratite na društvenim mrežama, pridružite nam se, pišite nam i pratite nas na Facebooku Linkedinu

Dobrodošli!

povezani članci