Nova platforma za učenje na daljinu – Akademija Callidus

Projekt koji smo započeli sredinom prošle godine, danas s zadovoljstvom predstavljamo našu novu platformu za učenje na daljinu – Akademiju Callidus

Nova platforma za učenje na daljinu - Akademija Callidus

Prije 4 godine pokrenuli smo online platformu za e-učenje. Tada smo bili među prvim ustanovama za obrazovanje koje su uvodile koncept tzv. blended learninga. Taj koncept kombinacija je učenja na daljinu i klasičnih predavanja koje se odvijaju u našim predavaonicama u Zagrebu. Vjerovali smo da taj koncept kombinira najbolje kvalitete; komociju i fleksibilnost učenja na daljinu u kojem svaki sudionik može birati vlastiti tempo učenja, s klasičnim predavanjima koja su jedinstvena prilika da se naučeno prodiskutira uživo u dinamičnom okruženju grupne diskusije u predavaonici.

Ovakav koncept učenje na daljinu pogotovo je koristan za mnoge naše polaznike koji imaju karijeru, zaposleni su, rade dinamičan posao, a privatno su roditelji s obvezama prema djeci. Učenje na daljinu takvim je polaznicima po prvi puta omogućilo da budu doma uz djecu i stječu primjenjivo znanje iz udobnosti vlastitog doma.

Danas, u promijenjenom svijetu u kojem smo svi bili prisiljeni brzo se prilagoditi novim uvjetima, nitko od nas nije mogao očekivati koliko će brzo postati potrebna naša nova platforma za učenje na daljinu. Projekt koji smo započeli još sredinom prošle godine, danas je realiziran i zadovoljstvo nam je predstaviti našu novu platformu za učenje na daljinu – Akademija Callidus. S Akademijom idemo korak dalje i pružamo još više pogodnosti našim polaznicima.

Nova platforma, nazvana Akademija Callidus, je jednostavnija za korištenje, a donosi nove i bolje mogućnosti:

  • sadrži pregledne i zanimljive nastavne materijale,
  • snimljena video predavanja,
  • prostor za interaktivnu komunikaciju polaznika iste edukacije,
  • mogućnost obavijesti,
  • kvizove znanja,
  • online video predavanja uživo i druge

Navedene pogodnosti  omogućuju nam da u ova izazovna vremena većini naših polaznika ponudimo potpuni komfor 100% online učenja na daljinu, neovisno pristupaju li joj putem mobitela, tableta ili računala. Za edukativne programe, poput edukacija namijenjenih 3D tehnologijama, ostavili smo mogućnost da naši polaznici pristupe praktičnoj nastavi, pogotovo u slučajevima gdje je to nužno kako bi pristupili profesionalnoj opremi za mjerenje oblika i dimenzija ili da iz prve ruke dožive tehnologije 3D printanja. 

povezani članci