Nova generacija 3D specijalista uspješno završila 3D Akademiju

Svi polaznici stekli su dvostruko priznanje – verificirano uvjerenje Callidusa o završenom programu i certifikat AHK Kroatien!

Nova generacija 3D specijalista uspješno završila 3D Akademiju

Nakon što su ove jeseni, poštujući sve epidemiološke mjere, polaznici upisali 3D Akademija, nedavno su je i uspješno završili. 3D Akademija jedinstveni je program u Hrvatskoj gdje svi zainteresirani imaju mogućnost stjecanja znanja o osnovama fotogrametrije, svim potrebnim alatima i materijalima, naprednim metodama 3D skeniranja, obradi digitaliziranih rezultata i 3D modeliranju u CAD alatima – sva znanja koja su potrebna i tražena na današnjem tržištu rada, a u budućnosti će biti neophodna.

Program 3D Akademije obuhvaća dinamična predavanja, stručne predavače, te osiguran potreban software, alate i materijale, a posebice je zanimljiva činjenica da svaki polaznik osim verificiranog uvjerenja Ustanove Callidus, dodatno dobiva i certifikat Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, priznati znak kvalitete i usklađenosti programa s visokim njemačkim standardima. Certifikat Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore (AHK) dodjeljuje se isključivo edukacijskim programima koji odgovaraju njemačkim kriterijima kvalitete u pogledu sadržaja i provedbe programa. Pritom je naglasak stavljen na nekoliko ključnih elemenata: programi se izrađuju prema potrebama i u suradnji s gospodarstvom čime se sudionicima prenose aktualna i relevantna znanja i kompetencije.

Više o ovom programu saznajte na našoj stranici Specijalist 3D tehnologija.

povezani članci