Program za Specijalista 3D tehnologija dobio priznanje AHK

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora potvrdila je kvalitetu i visoke standarde edukativnog programa “Specijalist 3D tehnologije”

Program za Specijalista 3D tehnologija dobio priznanje AHK

Otkako je Ministarstvo znanosti i obrazovanja u veljači verificiralo i priznalo isti program, ovo je već drugo priznanje kvalitete programa “Specijalist 3D tehnologije”. Drugo priznanje je priznanje  Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Komora predstavlja najveću bilateralnu gospodarsku instituciju u Hrvatskoj, te kao iskusan i kompetentan partner prati i podupire hrvatska i njemačka poduzeća u poslovnoj suradnji, ulasku na tržište i upoznavanju okvirnih uvjeta poslovanja na tržištu.  

Certifikat Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore (AHK) dodjeljuje se isključivo edukacijskim programima koji odgovaraju njemačkim kriterijima kvalitete u pogledu sadržaja i provedbe programa. Pritom je naglasak stavljen na nekoliko ključnih elemenata: programi se izrađuju prema potrebama i u suradnji s gospodarstvom čime se sudionicima prenose aktualna i relevantna znanja i kompetencije.

Programe izvode iskusni i stručni predavači, a grupe su ograničene na manji broj sudionika što stvara poticajnu i kvalitetnu atmosfera učenja. AHK prilikom certificiranja primjenjuje jednake kriterije kvalitete kao i njemačke industrijske i trgovinske komore, čime se stvara usklađena i prepoznatljiva oznaka kvalitete. Ovo priznanje znači daće svaki polaznik koji uspješno završi edukaciju, osim Uvjerenja koje je verificiralo ministarstvo znanosti i obrazovanja, dobiti i dodatni certifikat koji izdaje AHK.

povezani članci