Novi polaznici 3D Akademije na jesenskom upisnom roku

3D Akademija posebno je zanimljiva i korisna stručnjacima koji se bave razvojem koncepata ili proizvodnjom u svim područjima tehnike, dizajna i arhitekture.

Novi polaznici 3D Akademije na jesenskom upisnom roku

Poštujući sve epidemiološke mjere, ove jeseni 3D Akademija upisala je nove polaznike. Akademija je jedinstveni program u Hrvatskoj gdje svi zainteresirani imaju mogućnost stjecanja znanja o osnovama fotogrametrije, svim potrebnim alatima i materijalima, naprednim metodama 3D skeniranja, obradi digitaliziranih rezultata i 3D modeliranju u CAD alatima – sva znanja koja su potrebna i tražena na današnjem tržištu rada, a u budućnosti će biti neophodna. Program 3D Akademije obuhvaća dinamična predavanja, stručne predavače, te osiguran potreban software, alate i materijale.

3D Akademija posebno je zanimljiva i korisna stručnjacima koji se bave razvojem proizvoda ili proizvodnjom u svim područjima tehnike (strojarstva, elektrotehnike i elektronike, robotike), dizajna, arhitekture, umjetnosti kao i drugim profesionalcima u znanosti i obrazovanju, inovatorima, modelarima i ostalim zainteresiranim stručnjacima. Osim integriranog programa Akademije, svi zainteresirani mogu upisati i pohađati pojedinačne module kroz višednevne seminare, te tako izabrati ona područja 3D Akademije koja ih više zanimaju ili u kojima im je potrebno više vježbe ili stručnih savjeta. 

2019. godine Ministarstvo znanosti i obrazovanja u veljači verificiralo je i priznalo program Akademije, a od 2020. godine, svaki polaznik Akademije dobiva i posebno priznanje Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Certifikat Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore (AHK) dodjeljuje se isključivo edukacijskim programima koji odgovaraju njemačkim kriterijima kvalitete u pogledu sadržaja i provedbe programa. Pritom je naglasak stavljen na nekoliko ključnih elemenata: programi se izrađuju prema potrebama i u suradnji s gospodarstvom čime se sudionicima prenose aktualna i relevantna znanja i kompetencije.

povezani članci