Courses

 • 15 Lessons

  3D modeliranje prototipa

  Besplatno uz HZZ vaučer

  Cijena: 1.410,98 EUR

  U cijenu programa uključena je licenca za vektorski program ZW3D koju možete koristiti za vrijeme trajanja edukacije.   

   

  Trajanje nastave: 150 sati

  • 30 sati – Vođeni proces poučavanja i učenja
  • 90 sati – Učenje temeljeno na radu
  • 30 sati – Samostalne aktivnosti polaznika

  Uvjeti upisa: Minimalno završena trogodišnja (ili četverogodišnja) srednja škola u sektoru strojarstva, brodogradnje i metalurgije, elektrotehnike i računarstva ili gimnazijski program.

  Izvedba: Hibridna - Online nastava / 3 dolaska u 3D laboratorij

  Uvjerenje: Program je verificiran i svaki polaznik po uspješno završeno programu dobiva Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvaflikacije 3D modeliranje. Svaki polaznik dobiva i dodatni certifikat AHK (Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore), priznati znak kvalitete i usklađenosti programa edukacije s visokim njemačkim standardima!

   

  Cilj programa 3D modeliranje je stjecanje kompetencija za provođenje cjelokupnog procesa 3D modeliranja, razumijevanje i praktična primjena svih koraka u postupku 3D modeliranja, uz kompletno poznavanje simbola iz tehničke dokumentacije, kao i izrade tehničke dokumentacije koja prati proces 3D modeliranja.

 • 0 Lessons

  3D skeniranje i obrada podataka

  Besplatno uz HZZ vaučer

  Cijena: 1.175,79 EUR

  Trajanje nastave: 125 sati  

  • 25 sati – Vođeni proces poučavanja i učenja
  • 75 sati – Učenje temeljeno na radu
  • 25 sati – Samostalne aktivnosti polaznika
   

  Uvjeti upisa: Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1 ili višoj; za zanimanja iz sektora "strojarstva, brodogradnje i metalurgije" i "elektrotehnike i računalstva" ili program gimnazije.

   

  Uvjerenje: Program je verificiran i svaki polaznik po uspješno završenom programu dobiva Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvaflikacije 3D skeniranje i obrada podataka.  

   

  Cilj programa 3D skeniranje i obrada podataka je omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za provedbu primjerenih mjernih postupaka za mjerenje oblika i dimenzija uz uzimanje u obzir okolinskih faktora koji mogu utjecati na mjerenje. Nadalje, polaznici će po završetku modula znati kako analizirati rezultate mjerenja, te samostalno izrađivati i interpretirati tehničku dokumentaciju.

 • 0 Lessons

  Čišćenje radnog prostora

  Besplatno uz HZZ vaučer

  Cijena: 411,45 EUR

  Trajanje programa: 200 sati

  • 40 sati – Trajanje teorijske nastave
  • 80 sati – Trajanje samostalnog učenja
  • 80 sati – Trajanje samostalnog online učenja

  Uvjeti upisa: Završeno osnovnoškolsko obrazovanje. 

  Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije "Čišćenje radnog prostora".

  Cilj: S obzirom na zahtjeve koji se postavljaju pred djelatnost čišćenja, neophodno je osiguranje osposobljenih radnika koji mogu udovoljiti različitim zahtjevima za čišćenje, koji su sposobni za integraciju u različite radne sredine. Ovaj program bit će usmjeren kako na formaliziranje postojećih znanja i vještina, tako i na stjecanje suvremenih znanja i vještina u djelatnosti čišćenja.

 • 0 Lessons

  Društveno odgovorno poslovanje

  Besplatno uz HZZ vaučer

  Cijena: 335,92 EUR

  Trajanje programa: 125 h

  • 62 sata – Vođeni proces poučavanja i učenja
  • 38 sati – Učenje temeljeno na radu
  • 25 sati – Samostalne aktivnosti polaznika

  Uvjeti upisa:  Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2

  Uvjerenje: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Društveno odgovorno poslovanje.

  Cilj programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za primjenu koncepata društveno odgovornog poslovanja u cilju unapređenja poslovnih procesa i razvoja poslovanja radi povećanja konkurentnosti. Polaznici će moći povezati obilježja društveno odgovornog poslovanja s globalnim ciljevima održivog razvoja kako bi ostvarili pozitivan učinak na društvo i okoliš temeljen na etičkom ponašanju. 

 • 0 Lessons

  Proizvodnja izradaka 3D ispisom

  Besplatno uz HZZ vaučer

  Cijena: 2,726.26 EUR

  Trajanje nastave: 325 sati

  • 80 sati – Vođeni proces poučavanja i učenja
  • 150 sati – Učenje temeljeno na radu
  • 95 sati – Samostalne aktivnosti polaznika  Uvjeti upisa: Završena trogodišnja (ili četverogodišnja) srednja škola u sektoru strojarstva, brodogradnje i metalurgije, elektrotehnike i računarstva.

  Uvjerenje: Program je verificiran i svaki polaznik po uspješno završeno programu dobiva Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Proizvodnja izradaka 3D ispisom.

 • 0 Lessons

  Trgovinsko poslovanje drogerije

  Djelomično financiranje putem HZZ vaučera u iznosu od 506,07 EUR. Razliku u cijeni pokriva polaznik.

  Cijena: 663,61 EUR

  Trajanje nastave: 200 sati

  • 50 sati – Vođeni proces poučavanja i učenja
  • 100 sati – Učenje temeljeno na radu
  • 50 sati – Samostalne aktivnosti polaznika


  Uvjeti upisa:
  Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1 ili 4.2, zanimanja: prodavač, komercijalist, ekonomist, kozmetičar, medicinski kozmetičar, frizer, pediker, prehrambeni tehničar, tehničar nutricionist, farmaceutski tehničar, maturant gimnazije.

  Uvjerenje: Program je odobren od Ministarstva obrazovanja Republike Hrvatske, a polaznik ostvaruje pravo na Uvjerenje o usavršavanju i upis usavršenog zvanja u radnu knjižicu kao “Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Trgovinsko poslovanje u drogeriji“.

  Cilj mikrokvalifikacije „Trgovinsko poslovanje drogerije“ je osigurati usavršavanje za osobe koje žele raditi u specijaliziranim trgovinama-drogerijama kako bi se što prije uključile na tržište rada te svojim znanjima i vještinama doprinijele što boljoj usluzi kupcima koji su sve zahtjevniji i samosvjesniji.

 • 1 Lesson

  Upravljanje ljudskim potencijalima u malim i srednjim poduzećima

  Uskoro dostupno uz HZZ vaučer - Prijave u tijeku!

  Trajanje nastave: 400 sati

  • 85 sati - vođeni proces učenja i poučavanja
  • 195 sati - učenje temeljeno na radu
  • 120 sati - samostalne aktivnosti polaznika

  Izvedba: Hibridna (online i uživo)

  Uvjeti upisa: Najmanje razina 4.2 HKO sektora ekonomija i trgovina / Najmanje razina 4.2 HKO i pet godina radnog iskustva na poslovima vođenja ljudskih potencijala.

  Uvjerenje: Uvjerenje o strukovnom specijalističkom usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije specijalist za upravljanje ljudskim potencijalima u malim i srednjim poduzećima / specijalistica za upravljanje ljudskim potencijalima u malim i srednjim poduzećima

  Cilj programa: Nakon završenog programa, kao HR manager znat ćete efikasno upravljati odjelom ljudskih potencijala u malim i srednjim poduzećima kao i njhovom strukturom, organizirati podjelu rada, izrađivati opise radnih mjesta, uvesti sustav određivanja plaća u firmi, te bolje regrutirati i selektirati zaposlenike u firmi. Naučit ćete i kako savjetovati nadležne o načinima poboljšanja organizacije rada kroz analizu i uočavanje nedostajućeg kadra. Ovaj program kroz interaktivna predavanja, studije slučaja i praktične vježbe usavršava polaznike da postanu ključni čimbenici u poticanju produktivnosti, angažmana i uspjeha malih i srednjih poduzeća.

   

 • 7 Lessons

  Uvođenje društveno odgovornog poslovanja i kružne ekonomije

   

  Cijena:

  Trajanje nastave: 75 sati

  • 25 sati - Vođeni proces učenja i poučavanja
  • 35 sati - Učenje temeljeno na radu
  • 15 sati  - Samostalne aktivnosti polaznika

  Uvjeti upisa: Završeno minimalno trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje.

  Uvjerenje: Program je verificiran i svaki polaznik po uspješno završeno programu dobiva Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Uvođenje društveno odgovornog poslovanja i kružne ekonomije u mala i srednja poduzeća.

  Cilj programa je osobama na ključnim pozicijama u malim i srednjim poduzećima prenijeti temeljna znanja o pripremi baznih procedura i standarda u organizaciji  rada, ravnopravnosti spolova na radu i utjecaju poslovnih odluka na okoliš i zdravlje.