Četiri prednosti in-house edukacija

Želite obrazovati svoje zaposlenike za određeno područje ili temu? Odaberite edukacije “po narudžbi”, programe ili treninge krojene po vašim zahtjevima

Četiri prednosti in-house edukacija

In house program je prilagođen Vašim potrebama, rasporedu, a usklađen je s Vašim željama i potrebama. To znači da ćemo pronaći vrhunske predavače i instruktore koji mogu doći u Vaš prostor i održati program isključivo za Vas i vaše zaposlenike. Ovakav način održavanja edukacija ima višestruke prednosti:

  1. Učinkovitost: Kada radimo edukacije za jednog klijenta, to nam omogućuje da potrebna znanja fokusiramo na poslovne izazove, očekivanja i potrebe tog klijenta. To znači da program, tempo održavanja i znanja u potpunosti prilagođavamo Vašim specifičnim poslovnim potrebama. Vi odlučujete koja znanja i vještine su potrebnija u Vašem poslovanju, a mi Vam dajemo kvalitetno i primjenjivo znanje za rješavanje tih izazova.
  2. Fleksibilnost: Po želji klijenta, dio programa ili cijela edukacija može se odvijati u Vašem prostoru. Polaznici dobivaju znanja bez odlaska s radnog mjesta, a otvara se i mogućnost primjene znanja kroz praksu. Ovim pristupom klijent dobiva konkretno znanje koje može odmah primijeniti na svojem radnom mjestu. Program se odvija po Vašoj želji, možemo ga organizirati tijekom dana, navečer ili tijekom vikenda. Možemo stvoriti edukacije za Vas koje traju jedan dan ili sveobuhvatne, višemjesečne programe.
  3. Kvaliteta: Pružamo Vam kompletnu organizaciju programa u Vašem prostoru ili našim učionicama u centru grada, dajemo Vam naše najbolje edukacijske eksperte na raspolaganje, brinemo o edukacijskim materijalima i alatima, osiguravamo nadzor nad kvalitetom i provedbom edukacije. Naši programi koriste suvremene metode učenja i zadovoljavaju europske standarde. Dodatna pogodnost je diskretnost, jer in-house programi pružaju okolinu u kojoj možemo slobodno razgovarati o temama koje nisu za javnost, kao što je pitanje konkurencije ili izazova unutar vlastitog poslovanja.
  4. Jačanje teama: Zajedničko učenje ili trening Vaših zaposlenika, pogotovo iz različitih odjela omogućavaju primjenu edukacijskih tehnika za rad u grupi, što doprinosi učinkovitijem učenju, boljoj komunikacijskom ozračju u tvrtki, većem razumijevanju uloga, podjele rada i učinkovitijeg funkcioniranja Vaše tvrtke.

Saznajte više o in-house edukacijama na sljedećoj poveznici.

povezani članci