Širimo ponudu Callidus edukacija sa certificiranim Apple edukacijama

Zagreb ulazi na mapu 28 europska grada gdje na jednom mjestu možete naučiti sve o Appleovim proizvodima i tehnologijama

Širimo ponudu Callidus edukacija sa certificiranim Apple edukacijama

Callidus obrazovanja i iTrainer.hr prvi hrvatski Apple Authorized Training Provider pokrenuli su poslovnu suradnju na području certificiranih Apple edukacija i SWIFT tečajeva kodiranja koji će zainteresiranima nuditi priliku steći potrebna znanja za rad u Apple aplikacijama ili znanja potrebna za izradu iPhone i iPad aplikacija.

Callidus obrazovanje uvijek je pratilo trendove u obrazovanju, posebice u cjeloživotnom obrazovanju i kreiranju edukativnih programa namijenjenih suvremenom tržištu rada, tržištu na kojem najveću priliku za zaposlenjem i napredovanjem imaju oni koji ulažu u obrazovanje i znanja o novim tehnologijama. Zajedničkim edukativnim projektom Callidus obrazovanja i iTrainera, u ponudi će biti Apple certificirane edukacije i tečajevi kodiranja. U ponudi su i intenzivni vikend tečajevi posebno namijenjeni studentima i zaposlenima, jer će se predavanja odvijati vikendom, a već nakon mjesec dana intenzivnog tečaja, polaznici će steći sva potrebna znanja za razvoj iOS mobilnih aplikacija, od početka do gotovog proizvoda.

iTrainer.hr, prvi je Apple Authorized Training Provider u Hrvatskoj. Zagreb time ulazi na mapu 28 europska grada gdje na jednom mjestu možete naučiti sve o Appleovim proizvodima i tehnologijama, steći znanja i vještine programiranja u Swift programskom jeziku za izradu aplikacija za iPhone i iPad uređaje, ovladati programima za profesionalnu obradu videa i zvuka ili naučiti kako popravljati i održavati Apple uređaje te integrirati Apple rješenja u IT sustav svoje tvrtke.

Posebna vrijednost je što je iTrainer ovlašten od Applea izdavati Apple certifikat za svaki od Apple certificiranih tečajeva. Apple certifikat je globalno prepoznatljiv znak stručnosti koji omogućuje privući pažnju potencijalnih klijenata i poslodavaca uvrštavajući vas u Appleov (globalni) Popis Certificiranih Stručnjaka (Apple Certified Professionals Registry) te razlikovanje od konkurencije dozvolom korištenja Appleovog logotipa u promidžbi vlastitih profesionalnih usluga.

Pregledajte trenutnu ponudu Apple certificiranih tečajeva i tečajeva kodiranja ili pogledajte što RTL kaže o našim edukacijama.

povezani članci