Priznanje za našu jedinstvenu edukaciju – 3D dental

Naša jedinstvena i inovativna edukacija za 3D dentalnog tehničara odnedavno je i službeno priznata edukacija u području zdravstva!

Priznanje za našu jedinstvenu edukaciju - 3D dental

Stručnim priznanjem Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih postali smo prva obrazovna ustanova koja nudi verificirani program primjene 3D tehnologija na području dentalne medicine – program Usavršavanja za primjenu 3d tehnologija u dentalnoj medicini.

Nositelj ove edukacije je prof. dr. sc. Amir Ćatić specijalist je stomatološke protetike, redovni profesor na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu i redovit predavač na brojnim skupovima u zemlji i inozemstvu. Edukacija se sastoji od ukupno 122 sata učenja, a sama edukacija iz teorijskog dijela programa održava se inače u Vukasovićevoj 1, u moderno opremljenim prostorima Callidus Ustanove za obrazovanje odraslih. Ovisno o preporukama dzravstvenih institucija, dio nastave odvija se putem online video predavanja uživo. Praktični dio nastave se održava u prostorima vrhunskih laboratorija dentalne medicine Mehun doo, Futura-Dental i KatiDent, a svi predavači ovlašteni su nastavnici i predavači za sustave ExoCad, Trios i InLab. 

Više o edukaciji saznajte na poveznici.

povezani članci