Dodjela diploma 3D dentalnim tehničarima

Objavljeno 13.02.2020

Čestitamo našoj 2. generaciji 3D dentalnih tehničara kojima smo danas u društvu prof.dr.sc. Amira Ćatića podijelili diplome.

Dodjela diploma 3D dentalnim tehničarima

Danas smo dodijelili diplome 2. generaciji polaznika 3D dentalni tehničar. Edukacija je inače namijenjena dentalnim tehničarima i voditeljima zubotehničkih laboratorija. Edukacija iz teorijskog dijela programa održava se u Vukasovićevoj 1, u moderno opremljenim prostorima Callidus Ustanove za obrazovanje odraslih. Praktični dio nastave se održava u prostorima vrhunskih laboratorija dentalne medicine Mehun doo, Futura-Dental i KatiDent, a svi predavači ovlašteni su nastavnici i predavači za sustave ExoCad, Trios i InLab. 

Pomno dizajnirani program predavanja, e-mentorstva i praktičnog rada polaznicima nudi primijenjena znanja iz digitalnih proizvodnih procesa u svim segmentima zubne tehnike. Radom na profesionalnoj opremi i uz vodstvo stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u digitalnoj stomatologiji omogućuje polaznicima svladavanje znanja i vještina nužnih u svakodnevnom radu današnjeg modernog zubotehničkog laboratorija.

Diplome je uspješnim polaznicima edukacije dodijelio prof. dr. sc. Amir Ćatić, specijalist stomatološke protetike, izvanredni profesor na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu i redovit predavač na brojnim skupovima u zemlji i inozemstvu. 

povezani članci