Jedinstveno u Hrvatskoj: Jednogodišnji MBA program studiranja na daljinu

Callidus Ustanova za obrazovanje odraslih u suradnji s međunarodnim partnerom dobiva ekskluzivno pravo ponude MBA studija na području Hrvatske, Srbije i BiH.

Jedinstveno u Hrvatskoj: Jednogodišnji MBA program studiranja na daljinu

Callidus Ustanova za obrazovanje odraslih potpisala je Partnerski ugovor sa tvrtkom ELC E-Learning-Consulting čime Callidus stječe ekskluzivno pravo ponude visokokvalitetnih MBA studija na području Hrvatske, Bosne, Srbije i Crne Gore. MBA studij na daljinu je 100% online MBA studij i omogućuje stjecanje MBA diplome priznatog austrijskog sveučilišta unutar samo 14 mjeseci.

Ovom suradnjom ponuda obrazovanja u Hrvatskoj bogatija je za tri studijska programa koji promoviraju studiranje na daljinu:

  • MBA program Poslovni menadžment (MBA Business management)
  • MBA program Financije (MBA Finance)
  • MBA program Projektni menadžment (MBA Project management)

U ponudi su posebno dizajnirani studijski programi koji se u popunosti odvijaju putem računala (studiranje na daljinu). Svaki studijski program omogućava stjecanje znanja prilagođenog tržištu rada i međunarodno priznatu MBA diplomu poznatog Austrijskog instituta za menadžment (Austrian Institute of Management). 
Program studija složen je u module u optimalnom trajanju studija od 12 mjeseci (60 ECTS), dok su dodatna dva mjeseca (12+2) predviđena za pisanje završnog rada kojim se stječe MBA diploma.

Zahvaljujući fleksibilnosti koje pruža studiranje na daljinu, polaznici imaju dodatnu pogodnost, jer ne moraju putovati do fakulteta i pohađati studij, već ih vrhunski inozemni predavači tijekom 12 mjeseci vode kroz studijsku građu putem multimedijalne web platforme. Polaznik programa može sam odabrati želi li studirati na engleskom ili njemačkom jeziku, a čak je i proces prijave na studij moguće u potpunosti obaviti putem računala.

Sadržaj multimedijalne platforme putem kojeg se odvija studiranje kreirali su vrhunski međunarodni predavači iz 18 europskih zemalja, a odabrani su najbolji primjeri studija slučaja kako bi polaznici s razumijevanjem mogli pratiti MBA program te kako bi stečeno znanje mogli primijeniti u stvarnom životu na konkretnim primjerima. Studijski moduli razvijeni su kroz 25 godina iskustva u predavanju, a primjeri poslovne prakse uzeti su iz stvarnog života.

Ovom Partnerskom suradnjom Ustanova Callidus osnažila je vlastitu ponudu obrazovanja studijskim programom koji je već nekoliko godina zaredom proglašen najboljim MBA-om od strane e-learning Journala. 

Više o MBA programima dostupno je na www.getMBA.eu

povezani članci