Courses

 • 0 Lessons

  Specijalist prodaje u drogerijama

   

  Cijena: 1.128,14 EUR

  Trajanje programa: 188 sati

  • teorijska nastava: 64 nastavnih sati
  • vježbe: 24 nastavna sata
  • praktična nastava: 100 nastavnih sati pod nadzorom mentora  Uvjeti upisa:
  Ovaj program mogu upisati osobe koje imaju završenu trogodišnju srednju školu za zanimanje prodavač/ica ili završenu bilo koju četverogodišnju srednju školu.


  Uvjerenje: Program je odobren od Ministarstva obrazovanja Republike Hrvatske, a polaznik/-ica ostvaruje pravo na Uvjerenje o osposobljavanju i upis zvanja "Osposobljavanje za poslove prodaje u specijaliziranim trgovinama - drogerijama" u radnu knjižicu.

  Početak programa: zima/proljeće 2023.

  U vremenu brzih promjena trendova u prodaji drogerijskih proizvoda do kojih dolazi zbog povećane svijest i kupaca o zdravom životu, raste obujam i poslovanja i broja zaposlenih u drogerijama i prodavaonicama zdravih proizvoda.

 • 0 Lessons

  Trgovinsko poslovanje drogerije

  Djelomično financiranje putem HZZ vaučera u iznosu od 506,07 EUR. Razliku u cijeni pokriva polaznik.

  Cijena: 663,61 EUR

  Trajanje nastave: 200 sati

  • 50 sati – Vođeni proces poučavanja i učenja
  • 100 sati – Učenje temeljeno na radu
  • 50 sati – Samostalne aktivnosti polaznika


  Uvjeti upisa:
  Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1 ili 4.2, zanimanja: prodavač, komercijalist, ekonomist, kozmetičar, medicinski kozmetičar, frizer, pediker, prehrambeni tehničar, tehničar nutricionist, farmaceutski tehničar, maturant gimnazije.

  Uvjerenje: Program je odobren od Ministarstva obrazovanja Republike Hrvatske, a polaznik ostvaruje pravo na Uvjerenje o usavršavanju i upis usavršenog zvanja u radnu knjižicu kao “Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Trgovinsko poslovanje u drogeriji“.

  Cilj mikrokvalifikacije „Trgovinsko poslovanje drogerije“ je osigurati usavršavanje za osobe koje žele raditi u specijaliziranim trgovinama-drogerijama kako bi se što prije uključile na tržište rada te svojim znanjima i vještinama doprinijele što boljoj usluzi kupcima koji su sve zahtjevniji i samosvjesniji.