Specijalist 3D tehnologija

 

Cijena: 3.500 EUR

Popusti:
Popust na ranu prijavu (najmanje mjesec dana prije početka edukacije) 10%
Plaćanje odjednom 5%
Alumni 5%
Kontakt preko alumnija 5%

Ukupno trajanje programa: 126 nastavnih sati

  • 68 sati – Online predavanja
  • 28 sati – Praktična nastava u laboratoriju 3D grupe (3 dolaska)
  • 26 sati – Izrada završnog rada uz mentora
 
Uvjeti upisa: poznavanje rada na računalu, završena srednja škola, navršenih 18 godina, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
 

Uvjerenje: Program je odobren od Ministarstva obrazovanja Republike Hrvatske,Polazniku koji uspješno obavi završnu provjeru stečenih znanja i vještina izdaje se Uvjerenje o osposobljavanju za upotrebu 3D tehnologija u proizvodnim i kreativnim procesima. . Svaki polaznik dobiva i dodatni certifikat AHK (Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore), priznati znak kvalitete i usklađenosti programa edukacije s visokim njemačkim standardima!

 

Nauči sve o 3D printanju i prenesi svoje ideje i računalne nacrte u prave, opipljive proizvode! Upiši program "3D Akademija" i postani Specijalist za 3D optičke metode.

Obrazac za prijavu

Sadržaj programa

U 3D Akademiji dobit ćete jedinstvenu priliku upoznati se s tehnologijama koja će vam pomoći u rješavanju modernih tehnoloških izazova. Tijekom programa Akademije, od iskusnih profesionalaca naučit ćete sve potrebne vještine i upoznati se s vrhunskom opremom koja će vam omogućiti izradu 3D modela, skeniranje postojeće geometrije i ispis vlastite ideje. Razvijanjem inovativnog edukativnog programa, po prvi puta u Hrvatskoj, polaznici imaju mogućnost stjecanja vještina poput osnova fotogrametrije, stjecanja znanja o svim potrebnim alatima i materijalima, o naprednim metodama 3D skeniranja, obradi digitaliziranih rezultata i 3D modeliranju u CAD alatima. Sva navedena znanja i vještine potrebna su i tražena na današnjem tržištu rada.

Nositelj programa

Dr. Nenad Drvar doktorirao je na temu 3D mjerenja, radio je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje na katedri za eksperimentalnu mehaniku. Nenad je autor više desetaka znanstvenih radova, voditelj je deformacijskog odjela u vodećoj hrvatskoj tvrtki koja se bavi 3D tehnologijama, a strast mu je i programiranje.

Predavači

Amir Šećerkadić
Maksimilijan Hercigonja
Fran Bare
Josip Kos
dr. Nenad Drvar
Marko Horvat

Brošura

Specijalist 3D tehnologijaNot Enrolled
3.500,00 EUR

Course Includes

  • 19 Lessons