Specijalist 3D tehnologija

Cijena: 2.919,90 EUR/ 22.000,00 HRK 
            Moguć je popust do 10% na ranu prijavu.

Ukupno trajanje programa: 126 nastavnih sati

  • On-line predavanja: 68 sati
  • Praktična nastava u laboratoriju 3D grupe – 3 dolaska: 28 sati
  • Izrada završnog rada uz mentora: 26 sata

Uvjerenje o osposobljavanju - upis zvanja u radnu knjižicu i AHK certifikat
Početak programa: zima/proljeće 2023.

 

Nauči sve o 3D printanju i prenesi svoje ideje i računalne nacrte u prave, opipljive proizvode! Upiši program "3D Akademija" i postani Specijalist za 3D optičke metode.

UVJERNJE O OSPOSOBLJAVANJU I UPIS U RADNU KNJIŽICU

Program je odobren od Ministarstva obrazovanja Republike Hrvatske, a polaznik ostvaruje pravo na Uvjerenje o osposobljavanju i upis usavršenog zvanja u radnu knjižicu kao “Specijalist/ica za upotrebu 3D tehnologija u proizvodnim i kreativnim procesima“.

Svaki polaznik dobiva i dodatni certifikat AHK (Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore), priznati znak kvalitete i usklađenosti programa edukacije s visokim njemačkim standardima!

NOSITELJ PROGRAMA

Dr. Nenad Drvar doktorirao je na temu 3D mjerenja, radio je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje na katedri za eksperimentalnu mehaniku. Nenad je autor više desetaka znanstvenih radova, voditelj je deformacijskog odjela u vodećoj hrvatskoj tvrtki koja se bavi 3D tehnologijama, a strast mu je i programiranje.

OPIS PROGRAMA

U 3D Akademiji dobit ćete jedinstvenu priliku upoznati se s tehnologijama koja će vam pomoći u rješavanju modernih tehnoloških izazova. Tijekom programa Akademije, od iskusnih profesionalaca naučit ćete sve potrebne vještine i upoznati se s vrhunskom opremom koja će vam omogućiti izradu 3D modela, skeniranje postojeće geometrije i ispis vlastite ideje. Razvijanjem inovativnog edukativnog programa, po prvi puta u Hrvatskoj, polaznici imaju mogućnost stjecanja vještina poput osnova fotogrametrije, stjecanja znanja o svim potrebnim alatima i materijalima, o naprednim metodama 3D skeniranja, obradi digitaliziranih rezultata i 3D modeliranju u CAD alatima. Sva navedena znanja i vještine potrebna su i tražena na današnjem tržištu rada.


Imate pitanja? Javite nam se na info@ustanovacallidus.hr ili nas nazovite 01 4095 810Not Enrolled
2.919,90 EUR

Course Includes

  • 18 Lessons
  • 2 Quizzes