ALUMNI KLUB Callidus

Alumni klub zamišljen je kao klub bivših polaznika verificiranih programa Callidus Ustanove za obrazovanje odraslih. Kako bismo ostali s Vama u kontaktu i nakon što edukacija završi, za Vas smo pripremili sljedeće aktivnosti:

Besplatna predavanja do 4 puta godišnje

Callidus kao Ustanova za obrazovanje odraslih prepoznaje i promovira važnost cjeloživotnog obrazovanja. Kako bismo i nakon vaše završene edukacije bili mjesto gdje ćete se vraćati po nova znanja, odlučili smo za vas periodično, do 4 puta godišnje organizirati besplatna predavanja o nekoj aktualnoj temi koja će vam dobro doći u Vašem daljnjem radu i  usavršavanju. Ne propustite se uključiti u naš Alumni klub i putem maila ćemo Vas pravovremeno obavijestiti o predavanju koje pripremamo za Vas! 

Poklonite popust od 10%!

Kao član Alumni kluba imate i jedinstvenu priliku bliskoj osobi ili prijatelju pokloniti 10% popusta za njegovu edukaciju u Callidusu! Uz Vašu preporuku netko može iskoristiti ovu pogodnost i upisati se na Callidus edukaciju po vlastitom odabiru i iskoristiti popust od 10%!

Učlanite se u Alumni klub

Javite nam se na alumni@ustanovacallidus.hr kako bismo Vas pozvali na iduće druženje, predavanje ili obavijestili Vas kako ostvariti popust na naše edukacije. Ako imate Linkedin profil, zapratite naš Linkedin profil i postanite alumni i na Linkedinu.