PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „GetFinUp Your Kids“

Priređivač i organizator nagradnog natječaja na društvenoj mreži Facebook je „Callidus – ustanova za obrazovanje odraslih“, Ulica Filipa Vukasovića 1, 10000 Zagreb, OIB: 51744209467 (dalje Organizator).

Nagradni natječaj priređuje se u svrhu promocije Organizatora, prikupljanja informacija u svrhu usmjeravanja jedne od edukacija te podjele besplatnih pristupnica edukativnoj radionici financijske pismenosti za djecu od 9 do 12 godina „GetFinUp“, koju će Organizator provoditi u narednom periodu.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvene mreže Facebook (www.facebook.com, u daljnjem tekstu: Facebook) niti je povezan s Facebookom.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Pravila će biti objavljena na web stranici Organizatora na podstranici „Novosti“ (edu.ustanovacallidus.hr/pravila-nagradnog-natjecaja-getfinup-your-kids/). Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki Sudionik (kako je taj pojam određen u članku „Sudionici“) prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač pridržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni na Facebook stranici Organizatora.

TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj odnosi se na područje Republike Hrvatske. Održava se u razdoblju od ponedjeljka 27. svibnja 2024. do utorka 11. lipnja 2024. do 23:59 sati.

Proglašenje dobitnika bit će u četvrtak, 13. lipnja 2024. putem komentara ispod objave vezane uz nagradni natječaj

OPIS NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj „GetFinUp Your Kids“ održat će se na Facebook stranici Organizatora (https://www.facebook.com/callidus.obrazovanje ) koja je pod pokroviteljstvom Organizatora.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:

  1. Zapratiti Facebook stranicu Organizatora  (https://www.facebook.com/callidus.obrazovanje)
  2. U potpunosti riješiti i predati anketu kojoj će moći pristupiti preko poveznice koja će se nalaziti u sadržaju objave koja će komunicirati nagradni natječaj na Facebook stranici Organizatora.

Sudionik anketu može ispuniti samo jedanput. Sudionik može biti nagrađen isključivo jednom besplatnom pristupnicom edukativnoj radionici za djecu, GetFinUp. Kako bi Sudionik mogao preuzeti nagradu, odnosno besplatnu pristupnicu edukaciji za svoje dijete, ime i prezime koje je naveo u potpuno ispunjenoj anketi treba biti identično imenu i prezimenu Facebook profila kojim prati Facebook stranicu Organizatora Callidusa (https://www.facebook.com/callidus.obrazovanje) te imenu i prezimenu navedenom na osobnom dokumentu koji će trebati prikazati prilikom upisa djeteta na edukaciju.

OBJAVA REZULTATA

Rezultati natječaja i dobitnici bit će objavljeni 13. lipnja 2024. na Facebook stranici Organizatora putem komentara ispod objave vezane uz nagradni natječaj. Dobitnici će potom biti kontaktirani putem direktne poruke na Facebooku radi provjere točnosti podataka i dogovora oko preuzimanja nagrade

SUDIONICI

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ima svaki građanin Republike Hrvatske stariji od 18 godina koji je roditelj ili zakonski skrbnik djeteta starosti od 9 do 12 godina te ima valjani Facebook profil i koji ispunjava navedene uvjete za pravovaljano sudjelovanje u nagradnom natječaju.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora niti članovi njihove uže obitelji.

NAGRADE

Ukupan fond nagrada za nagradni natječaj sastoji se od petnaest (15) besplatnih pristupnica edukativnoj radionici financijske pismenosti za djecu.

Dobitnici nagrade nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih koje su im dodijeljene ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Nagrade nisu prenosive.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

 

U četvrtak, 13. lipnja 2024. putem komentara ispod objave vezane uz nagradni natječaj bit će objavljen popis 15 (petnaest) sudionika nagradnog natječaja koji su nasumičnim izvlačenjem od ukupnog broja sudionika nagradnog natječaja koji su imali valjane prijave, izvučeni kao dobitnici nagrade, odnosno besplatne pristupnice edukativnoj radionici.

Dobitnici nagrade bit će kontaktirani od strane Organizatora, putem direktne poruke na Facebooku. Dobitnik je dužan najkasnije 48 sati nakon primitka navedene poruke dostaviti putem direktne poruke osobne podatke te podatke djeteta potrebne za preuzimanje te iskorištavanje nagrade (ime i prezime, adresa, grad, država, poštanski broj, broj telefona i/ili broj mobitela). Svi podaci potrebni su za preuzimanje i iskorištavanje nagrade, odnosno besplatni upis djeteta u edukativnu radionicu Organizatora. Ako dobitnik propusti dostaviti podatke u propisanom roku, odabrat će se novi dobitnik koji će imati 24 sata za dostavljanje svih potrebnih i traženih podataka.

Podaci primljeni unutar direktnih poruka Facebook stranice Organizatora koristit će se isključivo u svrhu održavanja nagradnog natječaja i preuzimanja nagrada. Pobjednik se obvezuje poslati istinite i točne osobne podatke u zadanom roku.

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka EU (2016/679) i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici se slažu da Organizator obrađuju osobne podatke pružene tijekom sudjelovanja u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Organizator, Callidus, voditelj je i izvršitelj obrade osobnih podataka u smislu važećih propisa o zaštiti osobnih podataka. Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja, uključujući s uvjetima obrade njihovih osobnih podataka. Sudionici imaju pravo zatražiti pristup svojim osobnim podacima, ispravku, brisanje i ograničenje obrade osobnih podataka, kao i pravo prigovora na obradu osobnih podataka.

Dobitnici nagradnog natječaja bit će obaviješteni o rezultatima putem direktne poruke na Facebooku, a nagrada će se moći iskoristiti u radnim prostorijama Organizatora u sklopu termina edukativne radionice za djecu koju će Organizator provesti isključivo za djecu dobitnika nagradnog natječaja. Dobitnike će o terminu radionice i lokaciji na kojoj će se provesti, obavijestiti Organizator putem direktne poruke na Facebooku.

Istekom termina GetFinUp edukativne radionice za djecu koju će Organizator provesti isključivo za djecu dobitnika nagradnog natječaja prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema dobitniku nagrade.

DISKVALIFICIRANJE SUDIONIKA

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati i izbrisati prijavljeni odgovor Sudionika za kojeg postoji opravdana sumnja da krši Pravila nagradnog natječaja, te ako se radi o profilu za koji postoji osnovana sumnja da je lažan ili je, u cilju povećanja šanse za dobitak, više puta s različitih Facebook profila ili email adresa pristupao natječaju.

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Organizator ni na koji način ne preporučuje, ne podržava, ne promiče, niti odgovara za sadržaje, njihovu dostupnost, ni uvjete pod kojima su isti dostupni na internetskim stranicama trećih osoba koje Sudionici objave u komentarima objave nagradnog natječaja te u okviru sudjelovanja u nagradnom natječaju.

OGRANIČENJA I ODRICANJA

 

Organizator se oslobađa odgovornosti za štetu ako dokaže da nije mogao ispuniti svoje obveze, odnosno da je zakasnio s ispunjenjem svojih obveza iz ovih Pravila zbog vanjskih, izvanrednih i nepredvidivih okolnosti nastalih nakon početka nagradnog natječaja koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, kao što su, primjerice, zakonodavne promjene, ratno stanje ili elementarne nepogode (tzv. okolnosti više sile).

Za rješavanje eventualnih sporova između Organizatora i bilo kojeg Sudionika ili Dobitnika nagrade nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu. Organizator nagradnog natječaja zadržava pravo zaustaviti nagradni natječaj kao i promijeniti pravila ovog nagradnog natječaja u bilo kojem trenutku o čemu će sudionike obavijestiti putem Facebook stranice Callidusa.

U Zagrebu, 27. svibnja 2024.

povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)