Lekcija 1 od 0
In Progress

Lekcija – ovdje ide sadržaj

Carmen je nakon studija u Njemačkoj i radnog iskustva u multinacionalnoj kompaniji otkrila strast prema obrazovanju. Danas, kroz ostvarivanje strateških partnerstva, uspješno upravlja raznim međunarodnim projektima na području cjeloživotnog obrazovanja i usavršavanja.

Gordana je magistra povijesti umjetnosti i pedagogije. U Callidusu je kao asistent projektnog tima radila na provedbi EU projekata, a danas vodi obrazovne programe i koordinira više od 30 vrhunskih edukacijskih stručnjaka koji provode brojne Callidusove edukacije.

Miro je metodološki stručnjak specijaliziran za izradu didaktičkih, audio-vizualnih i interaktivnih nastavnih materijala. Uz smisao za rješavanje tehničkih problema i izgrađenu sklonost detaljima, Miro je neizostavni član Callidus teama.

Paulina je diplomirala studij hrvatskog jezika i književnosti u Zagrebu. Završila je i program osposobljavanja za Voditeljicu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. U Callidusu planira, realizira, administrira i koordinira sve projektne aktivnosti.

Antonia je završila diplomski studij na Filozofskom fakultetu. Antonia vodi izradu i koordinaciju razvoja didaktičkih, audiovizualnih i interaktivnih nastavnih materijala, sudjeluje u izradi obrazovnih programa Ustanove te pruža potporu projektnim aktivnostima

Vjeran je obrazovanje stekao na Sveučilištu u Puli gdje je završio studij poslovne ekonomije smjera financijski management. Danas u Callidusu kao član projektnog tima aktivno doprinosi provođenju projekata i ostvarivanju ciljeva ustanove.

Katarina je magistra edukacije sociologije te muzeologije i upravljanja baštinom. Katarina također ima Certifikat za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata. U Callidusu administrira i koordinira provođenje obrazovnih programa i projektne aktivnosti.