Elevation 2. projektni sastanak

Cilj projekta “Elevation” je razvoj mini obrazovnih resursa za stjecanje ključnih kompetencija namijenjenih odraslim osobama

Elevation 2. projektni sastanak

Cilj projekta “Elevation” je razvoj mini obrazovnih resursa za stjecanje ključnih kompetencija namijenjenih odraslim osobama s manje mogućnosti koje ne pokazuju interes za sudjelovanjem u cjeloživotnom učenju. Uz to se razvija kurikulum za osposobljavanje osoblja u obrazovanju odraslih za rad s tom ciljnom skupinom odraslih polaznika i korištenje novih obrazovnih resursa.

Drugi projektni sastanak na projektu ELEVATION organiziran je od strane partnera iz Poljske – INNEO (Centar za obuku i istraživanje).

Drugi projektni sastanak započeo je s kratkim osvrtom na projekt – intelektualne rezultate, ciljeve, raspored i razvoj projekta općenito. Tijekom sastana raspravljalo se o razvijenim resursima od strane svih partnera u proteklim mjesecima.

Na početku, partneri su predstavili okvir za razvoj mini resursa za učenje u sklopu IO3 pa se zatim analiziralo i dogovaralo o bitnim prijedlozima u sklopu IO2 Programa indukcijske obuke za “odrasle osobe na marginama cjeloživotnog učenja”. Nakon toga partneri su raspravili o izazovima u sklopu IO3 te se dogovorili o načinu funkcioniranja e-učenje platforme.

Više o projektu saznajte u 2. newsletteru Elevation projekta:

povezani članci