3D dentalni tehničar

Cijena : 2.919,91 EUR / 22.000,00 HRK  (Moguć je popust do 10% na ranu prijavu)

Trajanje programa: 164 nastavna sata

  • 74 sata – Online predavanja
  • 40 sati – Praktična nastava u laboratoriju dentalne medicine, vježbe
  • 50 sati – Individualni rad uz mentora

Uvjeti upisa: Poznavanje rada na računalu, završena srednju školu za dentalnog tehničara, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova

Uvjerenje: Program je odobren od Ministarstva obrazovanja Republike Hrvatske, a polaznik ostvaruje pravo na Uvjerenje o osposobljavanju i upis usavršenog zvanja u radnu knjižicu kao "Specijalist/ica za upotrebu 3D tehnologija u proizvodnim i kreativnim procesima".

Cilj: Digitalizacija dentalne medicine je realnost našeg vremena, stoga je cilj ovoga programa stjecanje ključnih znanja i vještina u području 3D skeniranja, izrada 3D modela i 3D printanja u ortodonciji i oralnoj kirurgiji.

Current Status
Not Enrolled
Price
2.919,91 EUR
Get Started
This course is currently closed

Sadržaj programa

Digitalizacija dentalne medicine je realnost našeg vremena. Suvremeni dentalni tehničar mora znati kako se koriste računala i programska rješenja koja se mijenjaju i razvijaju iz dana u dan.

Tijekom programa steći ćete ključna znanja i vještine u području 3D skeniranja, izrada 3D modela i 3D printanja u ortodonciji i oralnoj kirurgiji, a svojim polaznicima je osiguravamo svu opremu, materijale i alate kako bi se u potpunosti upoznali s korištenjem 3D tehnologija u stomatologiji.

Nositelj programa

Nositelj edukacije  prof. dr. sc Amir Ćatić

prof. dr. sc. Amir Ćatić specijalist je stomatološke protetike, izvanredni profesor na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu i redovit predavač na brojnim skupovima u zemlji i inozemstvu. 

BrošuraNot Enrolled
This course is currently closed 2.919,91 EUR

Course Includes

  • 6 Lessons