3D dentalni tehničar

Cijena : 2.919,91 EUR 

Popusti:
Popust na ranu prijavu (najmanje mjesec dana prije početka edukacije)10%
Plaćanje odjednom 5%
Alumni 5%
Kontakt preko alumnija 5%

Trajanje programa: 164 nastavna sata

  • 74 sata – Online predavanja
  • 40 sati – Praktična nastava u laboratoriju dentalne medicine, vježbe
  • 50 sati – Individualni rad uz mentora

Uvjeti upisa: Poznavanje rada na računalu, završena srednju školu za dentalnog tehničara, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova

Uvjerenje: Program je odobren od Ministarstva obrazovanja Republike Hrvatske, a polaznik ostvaruje pravo na Uvjerenje o osposobljavanju i upis usavršenog zvanja u radnu knjižicu kao "Specijalist/ica za upotrebu 3D tehnologija u proizvodnim i kreativnim procesima".

Cilj: Digitalizacija dentalne medicine je realnost našeg vremena, stoga je cilj ovoga programa stjecanje ključnih znanja i vještina u području 3D skeniranja, izrada 3D modela i 3D printanja u ortodonciji i oralnoj kirurgiji.

Sadržaj programa

Digitalizacija dentalne medicine je realnost našeg vremena. Suvremeni dentalni tehničar mora znati kako se koriste računala i programska rješenja koja se mijenjaju i razvijaju iz dana u dan.

Tijekom programa steći ćete ključna znanja i vještine u području 3D skeniranja, izrada 3D modela i 3D printanja u ortodonciji i oralnoj kirurgiji, a svojim polaznicima je osiguravamo svu opremu, materijale i alate kako bi se u potpunosti upoznali s korištenjem 3D tehnologija u stomatologiji.

Nositelj programa

Nositelj edukacije  prof. dr. sc Amir Ćatić

prof. dr. sc. Amir Ćatić specijalist je stomatološke protetike, izvanredni profesor na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu i redovit predavač na brojnim skupovima u zemlji i inozemstvu. 

Brošura

3D dentalni tehničar – brošuraNot Enrolled
This course is currently closed2.919,91 EUR

Course Includes

  • 6 Lessons